Yhteystiedot

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä ja varata ajan mm. kahdenkeskeiseen keskusteluun (puhelimessa tai kasvotusten), esittää rukouspyyntösi, ilmoittautua kasteelle tai lähestyä muissa asioissa.

Kokoontumispaikka

Toistaiseksi meillä ei ole vakituista toimitilaa, vaan järjestämämme kokoontumiset tapahtuvat kodeissa ja vuokraamissamme kokoustiloissa (Apt 1:12, 12:12, 19:9, 1. Kor. 16:19, Kol. 4:15, Filem. 1:2). Kokoontumispaikkojen sijainnit ilmoitetaan kunkin kokouskutsun yhteydessä etusivulla.

Seurakunnan vanhimmat

Jumalan ennallistaa seurakuntansa kussakin kaupungissa alkuperäisen ja Raamatussa ilmoitetun järjestyksen mukaiseksi (lue: Tietoa meistä). Tähän mm. kuuluu, "että järjestäisit sen, mikä jäi vielä järjestämättä, ja asettaisit jokaiseen kaupunkiin vanhimmat" (Tiit. 1:5). Toistaiseksi tämä asia on Jyväskylässä vielä järjestämättä, sillä yhteyden rakentaminen on vasta alkanut. Tämän seurakuntayhteyden rakentamiseksi Jumala tulee tarpeemme mukaisella tahdilla asettamaan keskuuteemme palvelustehtäviä (Efes. 4:11-15). Ja "heitäkin koeteltakoon ensin, sitten palvelkoot, jos ovat nuhteettomat" (1. Tim 3:10). Tätä rukoilemme Jyväskylässä ja kaikilla muillakin paikkakunnilla.

Kun Jyväskylään saadaan em. vanhimmat, on näiden nettisivujen ylläpito ja niiden kautta tuleviin yhteydenottoihin vastaaminen määrä jäädä heidän vastuulleen. Toistaiseksi nettisivuja ylläpitää ja viesteihin vastaa seurakunnan opettajan palveluvirkaan asetettu ja Turussa olevan seurakunnan "lähettiläs" (2. Kor. 8:23).